Atatürk Anaokulu
BAHÇELİEVLER MAH. YENİ CAD. ATATÜRK İLKÖĞRETİM ANA OKULU BLOK NO 19/1 MERKEZ / BİNGÖL

VİZYON

21. yüzyıla yakışan bilimin ve zamanın değişimine öncülük eden, kültürel değerlerin farkında olan, milli ve manevi değerleri önceleyen, okul öncesi eğitimin gerekliliğini yerine getirirken çocukların ilgi ve ihtiyaçlarını ön planda tutan; araştıran, geliştiren, sürekli yenilenen ve güncelliğini koruyan nitelikli okul öncesi eğitim vererek çocuklara daha sonraki eğitim kademelerinde temel oluşturacak kaliteli eğitimi sunan; farklı etkinliklerle hem ailelere hem de öğrencilerimize güvenli internet farkındalığı kazandıran, okul – aile – öğrenci paydaşlarının ihtiyaçlarına göre rehberlik hizmetleri çerçevesinde hazırlanan programlarla yol gösterici ve destekleyici olan; kendisi ve çevresiyle barışık, yeteneğini keşfeden, öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin Atatürk Anaokulu’nda olmaktan mutluluk ve onur duyduğu nitelikli eğitim ortamını sağlamak ve okul öncesi kurumları içerisinde öncü olmak temel vizyonumuzdur.

MİSYON

Türk Milletinin, milli ve manevi değerlerini önemseyen ,hür ve bilimsel düşünme gücüne, çağdaş dünya görüşüne sahip, benlik saygısı gelişmiş, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bireyler yetiştirmek, okul öncesi kurumları içerisinde lider ve öncü olmak.

İkili Öğretim

08:00, 17:40